{
  "fields": {
    "name": "Nazwa",
    "roles": "Rola",
    "assignmentPermission": "Uprawnienia przypisania",
    "userPermission": "Uprawnienia użytkownika",
    "groupEmailAccountPermission": "Uprawnienia do grupowego konta e-mail",
    "exportPermission": "Eksportuj uprawnienia",
    "dataPrivacyPermission": "Uprawnienia do danych osobowych",
    "massUpdatePermission": "Uprawnienie do masowej aktualizacji"
  },
  "links": {
    "users": "Użytkownik",
    "teams": "Zespoły"
  },
  "labels": {
    "Access": "Dostęp",
    "Create Role": "Utwórz Role"
  },
  "options": {
    "accessList": {
      "not-set": "nie ustawiony",
      "enabled": "włączony",
      "disabled": "wyłączony"
    },
    "levelList": {
      "all": "wszystko",
      "team": "zespół",
      "account": "Klient",
      "own": "własny",
      "no": "nie",
      "yes": "tak",
      "not-set": "nie ustawiony"
    }
  },
  "actions": {
    "read": "Przeczytany",
    "edit": "Edytuj",
    "delete": "Usuń",
    "create": "Utwórz"
  },
  "messages": {
    "changesAfterClearCache": "Wszystkie zmiany w dostępie zostaną aktywowany w momencie wyczyszczenia pamięci."
  },
  "tooltips": {
    "dataPrivacyPermission": "Zezwól na przeglądanie oraz czyszczenie danych osobowych."
  }
}